vrijdag, september 22, 2006

Vader Abrahams teksten officieel verdacht

Ik hou niet zo van conspiracy-theorieën, want ze zijn zo lastig te bewijzen of te ontkrachten. Erin geloven is zo makkelijk, het weerleggen zo moeilijk.

Wel heb ik erg opgekeken van een gerucht dat vandaag officieel bevestigd lijkt te zijn. Vader Abraham blijkt in zijn teksten (vooral die uit de tachtiger en negentiger jaren) op slinkse wijze racistische voorkeuren gecodeerd te hebben. Z'n teksten lijken op het eerste gehoor onschuldig, maar er blijkt een diepere laag in verscholen te gaan. Vandaag verscheen een vernietigend rapport van Amerikaanse neuro-linguïsten die met behulp van hun theorie de songteksten van Vader Abraham hebben doorgelicht. Op Cnn.com is het op dit moment al een nieuwsfeit. Misschien is het wel het onderwerp van gesprek vanavond in Pauw & Witteman.

Link: cnn.com

Labels:

2 Reacties:

Blogger Isis zei...

Ik had van de week ook al ergens gehoord dat Vader Abraham en Gerard Joling bezig zijn met de opname van een promotielied voor Rita Verdonk.
Zal ze waarschijnlijk ook nodig hebben als ze straks dan eindelijk af moet treden en dan toch een eigen partij gaat oprichten.. ;-)

10:12 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Dit was al langer bekend. Ik kijk er dan ook niet van op dat het nu weer nieuws wordt. Het is wel verbazingwekkend dat het nieuws nu nog alleen in de VS bekend is. De media daar doen er alles aan om de aandacht van George Bush en zijn politiek af te leiden.

10:18 p.m.  

Een reactie posten

<< Home