zondag, april 22, 2007

The party is over

Gisteravond mocht ik één van de vier feestbeesten zijn in een spetterende 70's party op het station in Haarlem. Meer dan 120 mensen die hun roots water gaven en kosten noch moeite gespaard hadden om er goed fout uit te zien.

Vandaag hebben Isis en ik niets anders gedaan dan op de bank gelegen en teruggedacht aan het geweldige feest. Een mooie herinnering om te bewaren voor een regenachtige dag.

Hoe zal een 00'er party er over dertig jaar eigenlijk uitzien?


Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan...

Labels: ,

6 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Het was een geweldige feessie Mike. Petra en ik hebben er van genoten!

9:49 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hai Felix! Nu ik het plaatje zie is er toch een flart van een gesprek tijdens je feestje terug gekomen! De beatles en het Paul Mcartney verdwijn mysterie en het achteruit draaien van de singles... Leuk feestje! Lekker swingen en wijn....Dit soort "dress-code feestjes" moeten we vaker doen. De volgende: "vive la france - party" (stokbrood wijn, verkiezingen, brigitte bardot)

11:34 a.m.  
Blogger Frans zei...

Laat ik nou altijd gedacht hebben dat die Beatles Brits waren, en dat dat zebrapad ergens in Engeland was.
Nu zie ik dat de auto's op de foto rechts rijden/staan. Hoe zit dat nou? Zijn, wanneer je teruggaat in de tijd, ook links en rechts verwisseld? En hoe zit dat dan met oost/west en noord/zuid? Ik ben een beetje gedesoriënteerd (des-oriënt = verlies van het oosten).

6:41 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

T'is echt Abbey Road, een straat in Londen vlakbij de EMIstudios, het platenlabel van de Beatles. De Beatles lopen op het zebrapad. Veel mensen maken foto’s terwijl ze ook over dit zebrapad lopen. Maar bij de Beatles was er meer aan de hand. Allemaal lopen ze op schoenen, behalve Paul, die loopt op blote voeten. In veel landen worden de doden met blote voeten begraven. Op de achtergrond staat een volkswagen met als kenteken, 28 If. 28 is de leeftijd die Paul zou hebben als (IF) hij had geleefd op de datum van het uitkomen van dit album. Enne die auto die rechts lijkt te rijden komt op je af, rijdt dus links....

10:13 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Maar wacht eens even, Felix neemt ons in het ooitje! Hij heeft een gespiegelde foto op z'n site staan, niet het origineel van Abby Road! Kijk hier het origineel: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/42/Beatles_-_Abbey_Road.jpg

10:16 p.m.  
Blogger Felix zei...

De foto doet veel stuff opwaaien! Het is inderdaad een gespiegelde foto, the Beatles keren huiswaarts, de plaat is opgenomen en wordt nu gepoetst. De zevende geparkeerde auto aan de linkerkant van de weg is een moderne Audi TT. Het spiegelen van driedimensionale voorwerpen is praktisch onmogelijk, tenzij geroteerd in een vierdimensionale ruimte. Ook voor tijdreizen is een vierde dimensie noodzakelijk. Spiegelen en tijdreizen zijn daarom verwant aan elkaar.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste in het land?
Is het de melkboer?
Is het de stoephoer?
Of is het je gespiegelde afgezant?

12:26 a.m.  

Een reactie posten

<< Home