maandag, april 02, 2007

Verkassen

Vandaag zijn we officieel verhuisd. Want het bed, de computers en de kat zijn over. Het officiƫle tijdstip was half acht vanavond, want toen kwam Biotex, onze kat, binnen. Er kan een horoscoop van dat tijdstip gemaakt worden. Altijd handig.

Het was geen lolletje om al je rotzooi langs te zien komen. Wat een onnodige bagage sleept een mens met zich mee. De komende dagen lijkt het me handig om je niet af te vragen "waar zetten we dit neer" maar "hebben we dit wel nodig". We komen vast in een heel leeg huis te zitten.

Vraag ter overdenking: Waarom willen we alles tot op de millimeter nauwkeurig geschilderd en gelamineerd hebben, terwijl bijvoorbeeld laminaat een houtpatroon heeft bestaande uit wanordelijke lijnen en stippen? Waarom vinden we die chaos mooi en beschadigd of scheef gelegd laminaat lelijk?

More about that after the break...

Labels:

2 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Goed te zien dat je weer on-line bent Felix! Binnenkort kunnen we je naar buiten-staar onderwerpen lezen denk ik, dat gaat vanzelf met dat prachtige uitzicht over het levendige groen in de wijk!

12:28 p.m.  
Blogger Babs zei...

Biotex moet nu al heel blij zijn als hij naar buiten kijkt! Hij kan straks helemaal zijn buikje vullen...eh.. hart ophalen aan die vogeltjes van de buren!

9:42 p.m.  

Een reactie posten

<< Home