woensdag, juni 21, 2006

Vakantie

We zijn weer thuis! 15 dagen zon, zee, zand in Bitez, Turkije. Niets uitgevoerd dan gegeten, gedronken, gezwommen en gelezen. Internet bestond even niet. In prettig gezelschap van Gertjan, Niek, Anneke, Lydie, Annet, Caren en Mirjam gelezen in Parallel Worlds van Michio Kaku. Het lijkt erop dat de werkelijkheid een Alice's Wonderland is (of eigenlijk nog gekker), volgens deze meneer (en met hem de rest van de theoretische natuurkundige club).

Maar daarover later.

2 Reacties:

Blogger Frans zei...

Welkom terug in deze Nederlandse parallelle wereld. Ik heb altijd al gedacht dat er parallellen bestonden tussen Turkijke en Nederland (wel rekening houden met het tijdsverschil natuurlijk!), maar het altijd prettig om te lezen hoe de wetenschap daar tegenaan kijkt.

6:05 p.m.  
Blogger Frans zei...

Welkom terug in deze parallelle Nederlandse wereld. We hebben je gemist. Ik heb altijd al gedacht dat er parallellen bestonden tussen Nederland en Turkije (wel rekening houden met het tijdsverschil natuurlijk!), maar het is altijd prettig om te lezen hoe de wetenschap daar tegenaan kijkt.

6:08 p.m.  

Een reactie posten

<< Home