maandag, maart 24, 2008

De verborgen camera



Nu op tv: Tros Radar. Dit programma (net als Tros Opgelicht) maakt gretig gebruik van "De Verborgen Camera". Verstopt in een tas neemt een videocamera opnamen van instanties en personen die onherkenbaar zijn gemaakt met een waasfilter. Succes gegarandeerd. De kijker kan de suggestie niet ontlopen: deze instantie is volledig corrupt.

Laatst zag ik Tros Radar behind the scenes. Met verborgen camera opgenomen. Duidelijk was te zien dat iemand van Tros Radar een camera verstopte in een tas. De medewerker verstopte bovendien een microfoontje achter zijn kraag en het was klip en klaar dat deze Radar medewerker, met voorbedachten rade en gewapend met geheime apparatuur, zich toegang verschafte tot een medisch centrum.

Schokkende beelden!

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Toevallig gisteren gekeken naar de uitzending. Prima toch?! De uitspraken van een medewerker van zo een "medisch" centrum werden onderzocht door iemand die er verstand van heeft. Voorbeeld: we hebben allemaal voedingssupplementen nodig gedurende ons hele leven. De prof: als je goed eet heb je meestal helemaal geen supplementen nodig!
Grappig: mensen geloven iemand met een witte jas die een uitslagstrookje uit printer trekt. Je zou maar je hele leven anti-roestmiddel hebben geslikt.

4:42 p.m.  

Een reactie posten

<< Home