zondag, augustus 19, 2007

NIEUW! Het diabologische debat

Debat Wilders

Wat is dit?
Debatteer mee met belangrijke vraagstukken volgens het unieke Reageerbuis diabolo-principe. Uit veel vragen wordt één (door onze redactie) verkozen en voorgelegd aan de desbetreffende persoon. Uit zijn antwoord volgen vele tegenvragen, etcetera.

Bovenstaande vraag is inmiddels aan Geert Wilders voorgelegd en we wachten nu op zijn reactie.

Het diabologisch principe

Labels:

7 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Aanslag-luwte? Volg je geen nieuws? Deze vraag is onze held niet waardig! Overigens bestaan er wel gematigde moslims. Die hoeven dan ook niet aangepakt te worden. Laten we ons richten op de extremisten. Godsdienst die kracht/hoop geeft en aanzet tot liefde is prima. Godsdienst die aanzet tot haat (tegen ieder met een ander geloof) moet verdwijnen. Volgende vraag!

4:56 p.m.  
Blogger Felix zei...

Fris mijn geheugen eens op en geef wat voorbeelden van moslim-aanslagen in Nederland.

5:29 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Oh het moet op het nieuws zijn geweest en het moet in Nederland zijn geweest? Nee, da's nou "jammer". Nu even niet. Gooi af die oogkleppen! Waarom zijn alle Wilders-tegenstanders kortzichtig?

9:09 a.m.  
Blogger Felix zei...

OK, nou begint het me te dagen. Er zijn geen gematigde moslims, omdat er aanslagen zijn die niet in het nieuws komen. Nee, helemaal duidelijk!

Een zoektocht naar aanslagen in de rest van de wereld dan. Een zoekopdracht op de nieuwspagina van Google naar "moslim" en "aanslag" levert niets op. Alleen "2001" wordt genoemd, "Irak", waar Amerika oorlogje speelt en "Miami" (met een dubieus politiek getint strafproces).

Wilders heeft nog niet gereageerd.

11:00 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Héhé, ik wist dat je het ging snappen. IEDERE DAG is er geweld in de naam van een 1 of andere god. Overal in de wereld zijn er landen die iedere dag extremistischer worden.
- De wereld staat in brand!
- Oh ja? Is er nog wat leuks op tv?

11:32 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Er zijn geen aanslagen in Nederland dankzij onze veiligheidsdiensten. Ze kosten inderdaad 8,53 euro per dag per hoofd van de bevolking maar daar krijg je dan wel een veilig land voor terug!

11:34 a.m.  
Blogger Felix zei...

Yeah right, dankzij de veiligheidsdiensten kunnen we rustig slapen. Net zoiets als primitieve stammen wijsmaken dat je de zonsverduistering ongedaan kunt maken door op je kop te gaan staan. Er is geen controlegroep die een placebo krijgt, dus de werking van het medicijn kan niet bewezen worden. Ook zonder veiligheidsdiensten kunnen we rustig slapen. Want hoe moeilijk is het om een bommetje te maken, een rugzakje en een treinticket te kopen? Met het leger van terroristische moslims in dit land is het toch gek dat het nog niet gebeurd is. En dat voor maar 8 euri per dag, wat een prestatie!

11:51 a.m.  

Een reactie posten

<< Home