zaterdag, mei 02, 2009

Nivea - My Silhouette

Nivea introduceert een nieuw product: My Sihouette, waarmee een tot drie centimeter smallere taille bereikt kan worden. Wauw...?


Animatie: afwisselend dik en dun
Drie centimeter minder taille-omvang... klinkt goed, maar het is een afname in omtrek. Omdat we natuurlijk willen weten wat dit voor het mannelijk oog betekent, zullen we uitrekenen hoeveel de diameter van de taille afneemt. Omtrek = PI * diameter. De diameter neemt dus af met 3/3,1416 cm, dat is 9,5 mm. Minder dan 5 millimeter aan beide zijden.

De reclame zegt: tót 3 centimeter smaller. We hebben hier dus te maken met een optimistische schatting van 5 millimeter aan beide zijden.

Mmm.... ademhalen alleen al levert zoveel fluctuatie van de taille-omvang op, dat het effect niet zal opvallen. Laat staan dat "je het figuur herontdekt waarin je je goed voelt".

Voor wie toch wil experimenteren: de in het diepste geheim ontwikkelde werkzame bestanddelen zijn witte thee en anijs. Iedereen kan dus zo'n smeerseltje maken.

Labels: ,

1 Reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wat nou, witte thee en anijs, al was het patat met frikandel: zolang je het alleen smeert en niet opeet draagt alles bij aan een smallere taille.

9:38 p.m.  

Een reactie posten

<< Home